Stilte wandeling 22 maart

Op zondag 22 maart ga ik voor de tweede maal een stiltewandeling organiseren. Onder het motto 'uit je hoof en in je lijf' gaan we samen op pad de natuur in rondom landgoed Wansborn van 09.00 tot 11.00 uur. Heb je behoefte aan een ochtend van bezinning? Geef je dan op middels het formulier aan de rechterzijde van deze pagina. De kosten zijn tijdelijk niet 12,50 euro maar 8 euro per persoon inclusief koffie en thee.

5 mindfulwalktrainingen

Wat heb JIJ nodig?

Gaan jouw dagen ook voorbij zonder dat je je bewust bent van wat je allemaal gedaan hebt? Voel je dat je erg wordt geleefd door de wereld om je heen? En ook hoe je je laat leiden door je eigen gedachten? Dat je snel snel een mening over jezelf hebt klaar staan?

Kun je op veel van deze vragen JA beantwoorden? Dan nodig ik je uit mee te WANDELEN!

Tijdens deze wandelingen, mindful walk, werk ik met diverse thema's zoals focus, ademhaling, beweging en affirmatie. Je krijgt van mij diverse oefeningen aangeboden waardoor je meer leert in het hier en nu te zijn. Je krijgt meer inzicht over hoe jezelf de regie in handen kunt nemen, om te zorgen dat je niet wordt overladen en opgeslokt door de de drukte van alle dag.

WANNEER?

dinsdagavonden van 19.30-21.00 uur op 24 maart, 7 april, 14 april, 21 april en 28 april.

WAAR?

Vertrek vanaf Caspar (Elly Lamakerplatsoen 2, Klarendal Arnhem). gratis parkeren in de buurt.

KOSTEN

55 euro voor 5 trainingen (na inschrijving krijg je een factuur en vraag ik je voor aanvang van de 1e training te betalen).

Geef je op via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.


Aanmeldformulier