STILTE WANDELING

Elke 4e zondag van de maand organiseer ik een stiltewandeling. Kijk in de agenda voor de volgende.

WANNEER

Zie de agenda

WAAR

Landgoed Warnsborn, van 07.00 tot 09.00 uur. Parkeerplaats tegenover camping Warnsborn, Bakenbergseweg 257.

DEELNAME

Heb je behoefte aan een ochtend van bezinning? Meld je aan via het aanmeldingsformulier.


MINDFULWALK TRAININGEN

Gaan jouw dagen ook voorbij zonder dat je je bewust bent van wat je allemaal gedaan hebt? Voel je dat je erg wordt geleefd door de wereld om je heen? En ook hoe je je laat leiden door je eigen gedachten? Dat je snel een mening over jezelf hebt klaar staan? En hoe staat het met jouw vermoeidheid, heb je aan het einde van de dag de pijp wel leeg en zou je dit anders willen?

Kun je op veel van deze vragen JA beantwoorden? Dan nodig ik je uit mee te wandelen

Tijdens deze mindful walk, werk ik met diverse thema's zoals focus, ademhaling, bodyscan, meditatie en affirmatie. Je krijgt van mij diverse oefeningen aangeboden waardoor je meer leert in het hier en nu te zijn. Je krijgt inzicht over hoe jezelf de regie in handen kunt nemen, om te zorgen dat je niet wordt overladen en opgeslokt door de de drukte van alle dag.

WANNEER

De mindful walk trainingen zullen starten om 09.00 uur op de woensdagochtend en duren 1, 5 uur.

WAAR

Start parkeerplaats bij de Vlindertuin, tegenover Brasserie De Boerderij, Parkweg 2

DEELNAME

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

KOUDETRAINING

Tijdens een 1,5 uur durend programma krijg je uitleg over de koude training, het winterzwemmen. We gaan een warming up doen, waarbij we aandacht hebben voor onze gewrichten, onze ademhaling en voor ons totale lijf. Het opwarmen van ons totale lijf kan middels wandelen, hardlopen of cardio oefeningen. Dit alles zal ervoor zorgen dat jouw kacheltje van binnen wordt opstookt en dan gaan we samen rustig het water in. Ik zal jou daarin begeleiden, we zullen ons vooral richten op jouw ademhaling. De 1e keer zul je niet langer dan 20 sec in het water verblijven. In die korte tijd zal het al een hele intense ervaring voor je zijn.

Het fijne van koudetraining is, dat je dit vrijwel het hele jaar door kunt doen. Natuurlijk wordt het water in het voorjaar en in de zomer warmer, maar daar passen we dan het schema op aan. Jij zult dan langer in het water kunnen verblijven, langer kunnen zwemmen. Daar staan gerichte tijden voor, hoe lang je dan gaat zwemmen, voor het gezondheidseffect.


WANNEER

Op woensdagavond om 19.00 uur en op zondagochtend om 09.00 uur (soms om 10.00 uur, als ik ook een stilte wandeling geef, kijk even goed in de agenda)

WAAR

Rijkerswoerdseplas in Arnhem Zuid/Elst, parkeren bij De Woerd eten en drinken, Rijkerwoerdsestraat 4 te Elst

DEELNAME

Meld je aan via het aanmeldformulier

Main content

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Sidebar

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.