KOUDETRAINING

Tijdens een 1,5 uur durend programma krijg je uitleg over de koude training, het winterzwemmen. We gaan een warming up doen, waarbij we aandacht hebben voor onze gewrichten, onze ademhaling en voor ons totale lijf. Het opwarmen van ons totale lijf kan middels wandelen, hardlopen of cardio oefeningen. Dit alles zal ervoor zorgen dat jouw kacheltje van binnen wordt opstookt en dan gaan we samen rustig het water in. Ik zal jou daarin begeleiden, we zullen ons vooral richten op jouw ademhaling. De 1e keer zul je niet langer dan 20 sec in het water verblijven. In die korte tijd zal het al een hele intense ervaring voor je zijn.

Het fijne van koudetraining is, dat je dit vrijwel het hele jaar door kunt doen. Natuurlijk wordt het water in het voorjaar en in de zomer warmer, maar daar passen we dan het schema op aan. Jij zult dan langer in het water kunnen verblijven, langer kunnen zwemmen. Daar staan gerichte tijden voor, hoe lang je dan gaat zwemmen, voor het gezondheidseffect.


WANNEER

Op woensdagavond om 19.00 uur en op zondagochtend om 09.00 uur (soms om 10.00 uur, als ik ook een stilte wandeling geef, kijk even goed in de agenda)

WAAR

Rijkerswoerdseplas in Arnhem Zuid/Elst, parkeren bij De Woerd eten en drinken, Rijkerwoerdsestraat 4 te Elst

DEELNAME

Meld je aan via het aanmeldformulier

Main content

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Sidebar

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.